Onze IPAF/SOG opleidingen

De “Waarborgcommissie Mobiele Werktuigen” binnen het SSVV stelsel heeft met ingang van 1 augustus 2021 vrijstelling verleend aan kandidaten
die een 1B, 3A en 3B hoogwerker licentie (PAL Card) hebben van IPAF voor de betreffende SOG-P diploma’s “werken met een hoogwerker”.

Dit betekent dat personen van over de hele wereld met een IPAF PAL Card, voor de juiste categorieën, toegang hebben tot de Petrochemie
en niet meer apart een SOG examen hiervoor hoeven af te leggen.

Let op: de normale andere vereisten zoals bijvoorbeeld het hebben van
minimaal VCA-basis (of gelijkwaardig) blijft natuurlijk gewoon van kracht.

De vrijstelling is hier Overzicht-met-vrijstellingen-SOG-augustus-2021 terug te vinden.

V-TAS is gespecialiseerd in het opleiden en bijscholen van zowel aspirant, als ervaren vakmensen binnen alle mogelijke disciplines in het horizontaal en verticaal transport en logistiek. Tevens is V-TAS een gerenommeerd partner in het geven van industriële- en veiligheidsopleidingen aan vakmensen in de petrochemie, bouw, haven en brandweer. V-TAS beschikt over eigen ervaren en deskundige opleiders, eigen locaties, eigen materiaal en een zeer uitgebreid eigen machinepark. Al onze locaties, machines en materialen voldoen aan de hoogste eisen en zijn gekeurd conform de eisen van TCVT, CCV en SSVV.
Onze medewerkers zijn zeer ervaren en gecertificeerde vakmensen met passie voor hun vak. Zij brengen deze passie en deskundigheid op een enthousiaste en gedegen manier over op de kandidaten.

Wij kunnen de opleidingen voor u niet alleen verzorgen op een van onze eigen locaties, maar desgewenst ook bij u op locatie, uitgevoerd met uw eigen materieel of dat van V-TAS.

© Copyright 2020 - V-TAS