Over ons

V-TAS is gespecialiseerd in het opleiden/trainen en bijscholen van zowel aspirant, als ervaren vakmensen binnen alle mogelijke disciplines in het horizontaal en verticaal transport en logistiek.
V-TAS is een gerenommeerd en betrouwbare partner in het geven van industriële- en veiligheidsopleidingen aan vakmensen in de petrochemie, bouw, haven en brandweer.

IN OPLEIDEN…

V-TAS beschikt over eigen ervaren en deskundige opleiders, eigen locaties, eigen materiaal en een zeer uitgebreid eigen machinepark.
Al onze locaties, machines en materialen voldoen aan de hoogste eisen en zijn gekeurd conform de eisen van TCVT, CCV, IPAF of SSVV.
Al onze medewerkers zijn zeer ervaren en gecertificeerde vakmensen met passie voor hun vak. Zij  brengen deze passie en deskundigheid op een enthousiaste en gedegen manier over op de kandidaten.
Wij kunnen de opleidingen voor u niet alleen verzorgen op een van onze eigen locaties, maar desgewenst ook bij u op locatie, uitgevoerd met uw eigen materieel of met materieel van V-TAS.

3 x W…

Flexibiliteit is onze kracht!
U bepaald Waar, Wanneer en Welke opleiding bij u past en V-TAS realiseert deze voor u.
Ook is er bij de industriële en veiligheidsopleidingen de mogelijkheid om samen met ons de inhoud van de opleiding aan te passen aan de behoefte van uw bedrijf. Zo kunnen wij actuele zaken, procesveranderingen en/of instructies verwerken in een bedrijfsspecifieke opleiding. Hierdoor is het voor de kandidaten interessanter om de opleiding te volgen en is het toepasbare resultaat van de opleiding vele malen hoger dan bij een standaard opleiding.

  • Opleidingen van en voor kraanmachinisten in alle TCVT-categorieën.

  • Verplichte bijscholingen TCVT – alle modules en alle schema’s.

  • Nascholingsopleidingen volgens CCV normering – voor behoud code 95 op rijbewijs C.

  • Logistieke Beroepsopleidingen volgens CCV- en SSVV-normering.

  • Lichte en Zware Berging volgens RWS en IBKI.

  • Logistieke Veiligheidstrainingen.

  • Industriële Veiligheidstrainingen.

  • Projectbegeleiding en advisering voor complexe hijswerken en speciale transporten.

EN ADVIES

In de circa 20 jaren die V-TAS actief is in het opleiden van vakmensen hebben wij een schat aan
ervaring en expertise opgedaan. Hierdoor zijn wij bij uitstek in staat u optimaal te adviseren bij het
maken van een keuze voor een passende opleiding.
Verder heeft V-TAS ruime ervaring in het voorbereiden en begeleiden van logistieke bouwplaatsinrichtingen, vaste (toren-)kraanopstellingen en complexe hijs- en/of transportprojecten.

GECERTIFICEERD EN GESUBSIDIEERD

V-TAS is als ISO 9001 gecertificeerd bedrijf erkend door de meeste Nederlandse en Belgische subsidieverstrekkers.
Het OOM, SOOB, OOMT en Colland. Voor Belgie zijn er subsidie mogelijkheden bij de KMO-portefeuille, Constructiv en Confederatie Bouw.
Omdat wij tevens erkend VTL-opleidingscentrum zijn, geldt op onze TCVT en CCV opleidingen ook de SOOB subsidie voor de logistieke dienstverleners.
V-TAS kan u adviseren bij het onderzoeken van uw subsidie mogelijkheden en begeleiden bij aanvragen en afhandelen hiervan.

WAT KAN IK DOEN ALS IK EEN KLACHT HEB?

Heeft u een klacht, stuur dan een mail naar info@v-tas.nl of een stuur een brief naar:

V-TAS BV
Nijverheidsstraat 2
5531 AA Bladel

Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op. Wij zorgen ervoor dat de klacht binnen een maand is opgelost. Mocht u het niet eens zijn met de aangeboden oplossing(en), dan verwijzen we u door naar de Algemene Voorwaarden voor de beroepsmogelijkheden.

ALGEMENE VOORWAARDEN

PRIVACYVERKLARING

Kortom, bij V-TAS is iedere opleiding geslaagd!

© Copyright 2020 - V-TAS