Globaal lesoverzicht

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die bergingswerken uitvoert en daarbij gebruik maakt van het VDZ systeem.
Deze opleiding is bedoeld als bijscholingsopleiding voor de chauffeurs in de zware berging.
De kandidaat dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs C
Deze opleiding is een praktijkgerichte training, gegeven door zeer ervaren bergers die de kneepjes van dit mooie vak op een zeer deskundige en enthousiaste wijze overbrengen aan de kandidaten
In deze opleiding wordt het complete gebruik en alle mogelijke toepassingen van het VDZ systeem behandeld
Deze gehele training is conform Arbo besluit artikel 8
De werkgever zorgt ervoor dat aan de werknemers doeltreffend en aan hun onderscheiden taken aangepast onderricht wordt verstrekt met betrekking tot de arbeidsomstandigheden.

Doelstelling

Vandaag de dag is de term “werk veilig of werk niet” een zeer belangrijke uitspraak geworden. Om veilig te kunnen werken is het gebruik van het gezond boerenverstand een zeer belangrijk punt, maar misschien nog wel vele malen belangrijker, OPLEIDING.
Bij V-TAS Opleidingscentrum staat veiligheid voorop. En dan vooral het bijbrengen van deze veiligheid aan anderen. V-TAS Opleidingscentrum heeft zich gespecialiseerd in het geven van veiligheids- en vakbekwaamheidstrainingen op het gebied van hijsen, heffen, Berging, speciaal transport en hoogwerken.
Een van de onderdelen daarvan bij V-TAS Opleidingscentrum is het veilig werken met het VDZ-systeem.
De instructeurs bij V-TAS Opleidingscentrum zijn door jarenlange praktijkervaring zeer gedreven in het overbrengen van hun kennis en kunde aan hun cursisten.
Tijdens deze opleidingen worden onder andere de verschillende wet- en regelgevingen besproken. Verder bespreken we ook hoe men veilig werkt met het VDZ-systeem.
De opleiding bestaat uit zowel een theoretisch als een praktisch gedeelte. Aan het einde van de opleiding zal er voor beide een examen moeten worden afgelegd. Dit examen wordt afgenomen door uw instructeur en zal met een voldoende moeten worden afgerond.
De opleiding is in in nauwe samenwerking met VDZ Hefsystemen B.V. ontwikkeld.

Locatie

Nijverheidsstraat 2
5531 AA Bladel

Aantal deelnemers

  • 1 tot 8 bij open inschrijving op een van deze locaties

Tijdsduur

1 dag  inclusief het examen.

Uren nascholing Code 95, 7 uur.

Beschikbare talen

 

Middelen

[ Middelen ]

© Copyright 2020 - V-TAS