Pakket 2 Nascholing Code 95 Machinisten

Pakket 2 Nascholing Code 95 Machinisten

De Code 95 krijgt u door het behalen van de basiskwalificatie.

Wanneer u uw D rijbewijs voor 10-09-2008 of uw C rijbewijs voor 10-09-2009 heeft gehaald, kunt u de Code 95 behalen door middel van het volgen van 35 uur nascholing.

U hoeft géén basiskwalificatie te halen. Als u voldoet aan alle voorwaarden kunt u bij de gemeente de Code 95 op uw rijbewijs laten zetten.

De Code 95 is vijf jaar geldig.

Om de Code 95 te verlengen volgt u iedere vijf jaar 35 uur nascholing, waarvan ten minste één praktijktraining. Als u dit niet doet kunt u de Code 95 niet verlengen en mag u niet meer beroepsmatig rijden. Begin op tijd met het volgen van nascholing, dit kan vanaf vijf jaar voor de einddatum van uw Code 95.

Alleen nascholingscursussen die door het CBR zijn gecertificeerd, tellen mee voor de verplichte nascholing.

Deze nascholing dient gevolgd te worden bij een  STL erkend opleider en geheel conform

de Minimumeisen uit het  raamwerk van nascholingscursussen Code 95.

Het merendeel van deze nascholingstrainingen zijn echter te combineren met de eveneens verplichte

Arbo wettelijke certificeringen voor b.v het bedienen van alle mogelijke machines.

Dit houdt in dat de kennis met betrekking tot de beroepskwalificaties voor de beroepschauffeur en de benodigde certificeringen gelijktijdig, up-to-date gehouden kunnen worden.

V-Tas opleidingen kan u hierin compleet ontzorgen, wij zoeken voor u de beste mix tussen verplichte certificeringen, verplichte nascholingen, zowel voor de Code 95 alsmede voor TCVT certificering.

Daarbij begeleiden wij voor u ook de mogelijkheden tot het verkrijgen voor subsidies van de verschillende opleiding en ontwikkelingsfondsen.

V-Tas kan dankzij haar unieke Workbase ® systeem u 24 uur per dag inzage geven in de stand van zaken m.b.t. certificeringen en nascholingsuren van elke individuele werknemer, tevens wordt u vroegtijdig geïnformeerd bij het verlopen van een certificering of bij het aflopen van de nascholingsperiode.

Met het V-Tas pakket heeft u maximaal resultaat tegen minimale kosten ,tevens verzorgt V-Tas uw complete opleidingsadministratie zodat u zich compleet kan focussen op het ondernemen.

Gedurende de 5 kalenderjaren worden alle bijscholingsuren gespreid en ingevuld wanneer het u uitkomt.

Duur

Talen

5 jaar – gelijk aan de nascholingsperiode van de kandidaat.

Locatie

Heeft u vragen? Bel ons dan +31 497 360305

Heeft u vragen?
Bel ons dan
+31 497 360305