Lading zekeren Open voertuig

Lading zekeren Open voertuig

Het vervoer met open wagens kent vele facetten, diverse ladingen zoals statisch, rollend, lang, breed, hoog en zwaar komen dagelijks in vele verschillende hoedanigheden voorbij.

De chauffeur in het open of exceptioneel vervoer moet beschikken over een grote deskundigheid en vakkennis en altijd extra aandacht besteden aan het laden, schoren, verankeren en blokkeren van de ladingen.

Daarnaast moet hij ook rekening houden met alle mogelijke eisen zoals breedte, lengte, markering, eisen van de fabrikanten, machine eigenaren, inspectiediensten en natuurlijk van de beperkingen kennen van het voertuig en sjormaterialen.

Ladingzekering is belangrijk, zodat de lading niet gaat schuiven of rollen en er veilig en schadevrij vervoerd kan worden onder alle mogelijke verkeerssituaties.

Ook aan het opnieuw laden en verankeren na het lossen van een gedeelte van de lading wordt daarom extra aandacht besteed, denk hier bijvoorbeeld aan deelladingen van meerdere stukken voor verschillende adressen, zoals bij hoogwerkers, bouwmachines, units, keetwagen, bouwmaterialen ,voertuigen enz.

Duur

Talen

1 dag, inclusief het examen.

  • Nederlands
  • Engels
  • Duits

Locatie

  • Iedere V-Tas locatie
  • In company

Heeft u vragen? Bel ons dan +31 497 360305

Heeft u vragen?
Bel ons dan
+31 497 360305