Gebruikstraining VDZ systeem

Gebruikstraining VDZ systeem

Vandaag de dag is de term “werk veilig of werk niet” een zeer belangrijke uitspraak geworden. Om veilig te kunnen werken is het gebruik van het gezond boerenverstand een zeer belangrijk punt, maar misschien nog wel vele malen belangrijker, een goede opleding .Promo film

Bij V-TAS Opleidingscentrum staat veiligheid voorop. En dan vooral het bijbrengen van deze veiligheid aan anderen. V-TAS Opleidingscentrum heeft zich gespecialiseerd in het geven van veiligheids- en vakbekwaamheidstrainingen op het gebied van hijsen, heffen, Berging, speciaal transport en hoogwerken.

Een van de onderdelen daarvan bij V-TAS Opleidingscentrum is het veilig werken met het VDZ-systeem.

De instructeurs bij V-TAS Opleidingscentrum zijn door jarenlange praktijkervaring zeer gedreven in het overbrengen van hun kennis en kunde aan hun cursisten.

Tijdens deze opleidingen worden onder andere de verschillende wet- en regelgevingen besproken. Verder bespreken we ook hoe men veilig werkt met het VDZ-systeem.

De opleiding bestaat uit zowel een theoretisch als een praktisch gedeelte. Aan het einde van de opleiding zal  er voor beide een examen moeten worden afgelegd. Dit examen wordt afgenomen door uw instructeur en zal met een voldoende moeten worden afgerond.

De opleiding is in in nauwe samenwerking met VDZ Hefsystemen B.V. ontwikkeld.

Duur

Talen

1 dag

  • Nederlands
  • Engels
  • Duits

Locatie

  • VDZ
  • Iedere V-Tas locatie
  • In company

Heeft u vragen? Bel ons dan +31 497 360305

Heeft u vragen?
Bel ons dan
+31 497 360305