Exceptional skills day

Exceptional skills day

Exceptionele transporten ofwel uitzonderlijk vervoer is van toepassing op ladingen die de normale wettelijke toegestane afmetingen en gewichten voor een “normaal “ transport overschrijden.
Binnen deze sector is Nooteboom Trailers b.v. koploper in het innoveren en bouwen van passende, hoogwaardige oplossingen voor het transport van elke soort exceptionele lading.
Het transporteren van bijzondere ladingen met ons geavanceerde materieel vereist een zekere mate van deskundigheid en kennis van het materiaal, alle afwijkende voorschriften en natuurlijk een afwijkende rijstijl bij deelneming aan het verkeer.
De chauffeur in het open of exceptioneel vervoer moet beschikken over een grote deskundigheid en vakkennis van het materieel, het rijden, laden en lossen en natuurlijk altijd extra aandacht besteden aan het laden, schoren, verankeren en blokkeren van de ladingen. Daarnaast moet hij ook rekening houden met alle
mogelijke eisen van de fabrikanten, machine eigenaren, inspectiediensten en natuurlijk van het voertuig en de lading.
Om alle facetten van het beroep nog eens op een doeltreffende en leerzame manier te herhalen en of te ervaren is er de Nooteboom EXCEPTIONAL SKILLS DAY ®.
Gedurende een lange dag worden er groepsgewijs in carrousel vorm diverse aspecten van het exceptionele transport behandeld en geoefend, de items kunnen naar behoefte van uw bedrijf worden aangepast.

Duur

Talen

De duur van de opleiding is 1 dag inclusief het examen.

  • Nederlands
  • Engels
  • Duits

Locatie

  • Iedere V-Tas locatie.
  • Iedere Nooteboom locatie.

Heeft u vragen? Bel ons dan +31 497 360305

Heeft u vragen?
Bel ons dan
+31 497 360305